miércoles, 9 de abril de 2014

EL ACUERDO ES REAL Y NO ES MENTIRA.

 A pesar de que se niega desde algunos rincones, se ha hecho oficial el acuerdo entre el RCD Espanyol y la UDA Gramenet, y en la página web del club blanquiazul se puede leer :


El RCD Espanyol de Barcelona i la UDA Gramenet han signat un conveni de col•laboració centrat en l’àmbit esportiu de tots dos clubs. La part més destacada d’aquest acord és el compromís per part del RCD Espanyol de disputar un partit amistós contra el primer equip colomenc en motiu del 90 aniversari de la fundació de la Unió Deportiva Atlètica. 

Per part de la UDA Gramenet existirà el compromís de facilitar el traspàs preferent de futbolistes del seu club i que el RCD Espanyol de Barcelona tingui interès en incorporar per seguir donant-los formació esportiva i projecció futbolística. L’acord ha estat segellat pels presidents Joan Collet i Francisco Hernández.

Els representants de la UDA Gramenet, que compleix 90 anys d’història, han destacat que “volem fer públic el nostre agraïment al RCD Espanyol pel seu suport i confiança envers el nostre club en uns moments especialment difícils per a tots nosaltres”. Per part de l’Espanyol, es destaca que s’ha volgut estar al costat d’un club català amb una llarga trajectòria i en motiu d’un aniversari prou significatiu.


 Después del revés sufrido con el tema del acuerdo con el Getafe, quiero felicitar a la directiva por haber guardado la información hasta que se ha hecho oficial.



No hay comentarios: