jueves, 11 de junio de 2009

EN VISTAS A LA ASAMBLEA.

No se cuando será la asamblea ordinaria, pero para no caer en errores pasados se deberían tener en cuenta un par de puntos. Y es que la convocatoria debería ser con mas de quince días de antelación y el mes de la convocatoria y el de la asamblea deberían ser en diferente mes, con el fin de que los que trabajan, puedan cambiar el turno para poder asistir a la reunión de socios y directiva. Algunos clubes las van a realizar en Julio, pero me parece que la nuestra va a ir un poco más tarde, aunque espero que no sea en noviembre. Esto es sólo es una suposición.

2 comentarios:

zaibel dijo...

Asamblea con M Andrés

hastalosco... dijo...

Cuidadin con c de capu...:
La directiva de la Grama podria dimitir si no resol el deute amb els jugadors abans del 30 de juny
La directiva de la Grama creu que trobarà la solució per pagar els jugadors abans del 30
16/06/09 02:00 - Santa Coloma de Gramenet - JAVI CHICA email protegit
El president, Vicenç Ferrer, junt amb el tresorer del club, Roque Pascual, estan intentant resoldre el deute amb els jugadors. / Foto: O.D.1
Notícies de ...

Santa Coloma de Gramenet La Grama accelerarà la recerca de solucions per eixugar el deute que té amb la plantilla (quatre mensualitats) abans del 30 de juny. En aquest sentit, el tresorer de l'entitat, Roque Pascual, va confirmar ahir que es mantenen negociacions amb el Barça perquè el club culer pagui la subvenció estipulada en el conveni (300.000 euros). Pascual era ahir optimista, i creu que en les dues properes setmanes la Grama rebrà una injecció econòmica. Però l'alternativa que va donar no és gens positiva. «Tenim una reunió de junta el dia 29 de juny, i si no trobem la manera de pagar, haurem de dimitir», va comentar el tresorer. Aquesta seria una situació extrema, ja que si en èpoques de bonança costava trobar algú que es fes càrrec del club, amb l'actual crisi seria una missió impossible.

Continuïtat al filial, i podria interessar Piti (Gavà).

La Grama va confirmar ahir la continuïtat del tècnic Alberto Fernández a les files del filial, que ha pujat a primera catalana. D'altra banda, un dels possibles substituts de Monti, si el capità marxés, és el migcampista del Gavà Piti, que ha ofert un gran rendiment. Les incorporacions, però, estan paralitzades, perquè fins que no es pagui el deute a la plantilla serà difícil que jugadors de fora acceptin fitxar per la Grama.

Darrera actualització ( Dimarts, 16 de juny del 2009 02:00 )